Stailaus ja kuvausjärjestelyt​

kuvausjarjestely_sisustus_stailaus_mira_ahola_design
sisustus_stailaus_mira_ahola_design
sisustus_stailaus_kuvausjarjestely_mira_ahola_design

Kauniisti stailattu huone on paljon enemmän kuin pelkkä tila.

Kauniisti stailattu huone on paljon enemmän kuin pelkkä tila. Se kiinnostaa ja yllättää, se kertoo jotakin omistajastaan, mutta kutsuu myös muutkin viihtymään. Tilan sisustus voi olla vaikea ja aikaa vievä laji, jopa vaikka tietäisi tismalleen mikä omaa silmää miellyttää. Minä autan muuttamaan visiosi todelliseksi tilaksi, tai hoidan vaikka visioinninkin puolestasi.

Stailatuilla kuvausjärjestelykuvilla ammennat sisältöä, tunnetta ja elämyksellisyyttä tuotteesi markkinoinnin tueksi: kuva todellakin monesti kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ja taidolla stailattu kuva pistää vieläkin paremmaksi.

laadulla ja ammattitaidolla tehty stailaus ei jää huomaamatta.

Tila voi tuntua tyhjältä ja lattealta, vaikka se olisi täytetty lattiasta kattoon viimeisimmän trendin mukaisilla tuotteilla. Tunnelman ja sävyjen esiin houkutteleminen ei kuitenkaan vaadi taikatemppuja, vaan vaisun muuttaminen vaikuttavaksi syntyy suunnitelmallisen stailaustyön tuloksena. 

Oli kyseessä sitten kotisi sisustus, markkinointiin käytettävä kuvamateriaali, toimistosi työtilojen uudelleenkalustus tai myytävän asunnon täyden potentiaalin esiin tuominen on stailauksen luovuttaminen ammattilaisen käsiin panostus joka kannattaa: laadulla ja ammattitaidolla tehty stailaus ei jää huomaamatta.

Kamerakin pysyy käsissäni tukevasti, mutta tarvittaessa tiimiin liittyy myös loistava ammattikuvaaja, Riku Toivonen.

hinnasto

hinnasto

  • Suunnitteluapu netissä 250€ (sis.alv 24%)

    Netissä tehtävä suunnitelma on sinulle, joka kaipaat apua yksittäisen tilan stailaukseen tai esimerkiksi sisustuksen yhtenäistämiseen. Kartoitamme yhdessä toiveesi sähköpostitse tai puhelimitse ja luon Sinulle niiden pohjalta ideataulun ja tuotelistan hankintapaikkoineen, sisältäen tarvittavat sisustustekstiilit, valaisimet ja mahdolliset huonekalut. Ideataulu toimii myös työkalunasi tuotteiden sijoittelussa. Jatkoyhteydenpito tapahtuu sähköpostitse.

  • Stailauskonsultointi 350€ (sis.alv 24%)

    1-2 tunnin mittainen konsultointikäynti kohteessa, jonka aikana saat neuvoja toimenpiteistä, joilla saat uudistettua tilasi ilmeen. Voimme käyttää käynnin haluamallasi tavalla: yhteen huoneeseen, suurempaan kokonaisuuteen tai istua yhdessä etsimässä kadonnutta inspiraatiota. Luon sinulle käynnin pohjalta ideataulun ja ohjeistuksen, jonka saat omaksi työkaluksesi ja inspiraatioksesi. Sinä vastaat itse toimenpiteiden toteuttamisesta.

  • Kevytstailaus/myyntistailaus alkaen 550€ (sis.alv.24%)*

Kevytstailauksella tilan viihtyisyyttä lisätään ja ilmettä uudistetaan olemassa olevaa sisustusta selkeyttämällä, mahdollisella tavaroiden karsimisella ja sisustustekstiilejä ja –tuotteita hyödyntämällä.

Paketti sisältää

Teen myös yhteistyötä loistavan valokuvaajan Riku Toivosen kanssa, joten tarvittaessa myytävän asunnon valokuvaus voidaan yhdistää samaan palvelupakettiin.

Teen mieluusti myös tarpeisiisi räätälöidyn paketin, jolloin veloitus on tuntiperusteinen. Ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään tilastasi vastustamaton!

* + materiaalihankinnat

kuvausjarjestely_mira_ahola_design
kuvausjarjestely_mira_ahola_design_2

uupuuko tilastasi tunnelma?

Tunteella ja taidolla toteutettua stailausta koteihin, yrityksille ja kuvauksiin. Tutustu stailauksen palvelupaketteihin tai räätälöidään juuri tarpeitasi vastaava kokonaisuus!