sOSIAALINEN MEDIA

sisallontuotanto_sisallonsuunnittelu_mira_ahola_design_2
sisallontuotanto-mira-ahola
sosiaalinen_media_mira_ahola_design_2

kuiskauskin riittää tavoittamaan someyleisön

Sosiaalinen media eli some on yhä arkipäiväisempi ympäristö, joka pitää sisällään pyörryttävän määrän erilaisia palveluita ja sovelluksia. Kaikille näille yhteistä on, että kuka tahansa voi olla somessa sisällön tuottaja ja kuka tahansa tuon sisällön ja viestin vastaanottaja. Vuoropuhelu on siis avainasemassa somestrategiaa suunniteltaessa.

Some saattaa vaikuttaa loputtomalta erämaalta, jonne voi huutaa mielin määrin ja jäädä toivomaan vastausta, mutta kuiskauskin riittää tavoittamaan someyleisön kunhan sisältö on suunniteltua ja kutkuttavasti esitetty. Somekuiskaajanasi avaan keskusteluyhteyden kohderyhmäsi ja tuotteesi välille, oli sitten tarvetta yksittäisille somepäivityksille tai pitkäjänteisemmälle somestrategialle.

Seisovatko yrityksesi sometilit tyhjillään vailla sisältöä?

Venyvätkö päivitysvälit jatkuvasti luvattoman pitkiksi? Kaipaisitko kokonaisvaltaista somekaappausta? Käänny somesuunnittelijan puoleen!

sosiaalinen_media_mira_ahola_design

Sosiaalisen median merkitys yritysmaailmassa on korostunut kiihtyvällä tahdilla viime vuosina ja somesta onkin tullut kaiken kokoisille yrityksillä enemmän vaatimukseen kuin vapaaehtoisuuteen perustuva asia. Sosiaaliseen mediaan kuuluu laaja kattaus palveluita, joita oikein hyödyntämällä some voidaan valjastaa varsin tehokkaan markkinoinnin välineeksi. Parhaimmillaan sometilisi

oikein hyödyntämällä some voidaan valjastaa varsin tehokkaan markkinoinnin välineeksi.

Aktiivisuus ja yhtenäisyys ovat menestyksekkään somemarkkinoinnin kulmakiviä, joten pelkällä sometilien olemassaololla tai satunnaisella, sekalaisella päivittelyllä ei haluttua lopputulosta saavuteta. Suurin haaste yrityksille tuntuukin monesti olevan ajan ja ideoiden löytäminen somemarkkinointiin. Some on kuitenkin panostuksen arvoinen työkalu, joten somen ulkoistaminen voi olla ratkaisu Sinunkin haasteisiisi, kaipasit sitten jotakuta vain ohjaamaan homman oikeaan suuntaan tai ottamaan sometilisi täysin haltuun.

Somesuunnittelijanasi käyn ensin kanssasi alkupalaverin, jossa määritämme yhdessä someunelmasi ja tavoitteet, joilla sitä kohti pyritään. Palaverin pohjalta laadin somesuunnitelman, jota lähden toteuttamaan tarpeitasi vastaavalla intensiteetillä. Katso hintaesimerkit alla olevasta hinnastosta ja ota yhteyttä!

sisustus_stailaus_kuvausjarjestely_mira_ahola_design

SOMEPAKETIT

  • Ylläpito 450€/kk (sis.alv24%)

    4 päivitystä kuukaudessa

  • Aktiivi 850€/kk (sis.alv24%)

    8 päivitystä kuukaudessa

  • Teho 1500€/kk (sis.alv24%)

    12 päivitystä kuukaudessa

Kaikki paketit keskittyvät brändätyn, lookiltaan yhtenäisen sisällön tuottamiseen Facebookiin ja Instagramiin, sillä ne tuottavat yrityksellesi tai palvelullesi parhaan näkyvyyden ja lisäarvon. Halutessasi voimme räätälöidä sinulle myös tarpeitasi vastaavan blogipaketin!

Paketteihin sisältyy alkuhaastattelu, joka voidaan toteuttaa puhelimitse, sähköpostitse tai kasvotusten. Tässä kartoitamme toiveesi ja nykyisen tilanteesi ja lähdemme rakentamaan uutta suuntaa somellesi. Paketit sisältävät myös yhden suunnittelutapaamisen kuukaudessa.

Seisovatko yrityksesi sometilit tyhjillään vailla sisältöä?

Venyvätkö päivitysvälit jatkuvasti luvattoman pitkiksi? Kaipaisitko kokonaisvaltaista somekaappausta? Käänny somesuunnittelijan puoleen!