Somekuiskaaja

Seisovatko yrityksesi sometilit tyhjillään vailla sisältöä? Venyvätkö päivitysvälit jatkuvasti luvattoman pitkiksi? Kaipaisitko kokonaisvaltaista somekaappausta? Käänny somesuunnittelijan puoleen!

Sosiaalisen median merkitys yritysmaailmassa on korostunut kiihtyvällä tahdilla viime vuosina ja somesta onkin tullut kaiken kokoisille yrityksillä enemmän vaatimukseen kuin vapaaehtoisuuteen perustuva asia. Sosiaaliseen mediaan kuuluu laaja kattaus palveluita, joita oikein hyödyntämällä some voidaan valjastaa varsin tehokkaan markkinoinnin välineeksi. Parhaimmillaan sometilisi

  • tavoittavat kohderyhmäsi tarkemmin kuin maksetut mainokset
  • edustavat ja tukevat brändiäsi aktiivisesti
  • avaavat keskustelukanavan sinun ja asiakkaidesi välille
  • ovat täynnä sisältöä, joka pysäyttää ja jää mieleen
  • auttavat Sinua erottumaan kilpailijoistasi ja kertomaan oman tarinasi

Aktiivisuus ja yhtenäisyys ovat menestyksekkään somemarkkinoinnin kulmakiviä, joten pelkällä sometilien olemassaololla tai satunnaisella, sekalaisella päivittelyllä ei haluttua lopputulosta saavuteta. Suurin haaste yrityksille tuntuukin monesti olevan ajan ja ideoiden löytäminen somemarkkinointiin. Some on kuitenkin panostuksen arvoinen työkalu, joten somen ulkoistaminen voi olla ratkaisu Sinunkin haasteisiisi, kaipasit sitten jotakuta vain ohjaamaan homman oikeaan suuntaan tai ottamaan sometilisi täysin haltuun.

Somesuunnittelijanasi käyn ensin kanssasi alkupalaverin, jossa määritämme yhdessä someunelmasi ja tavoitteet, joilla sitä kohti pyritään. Palaverin pohjalta laadin somesuunnitelman, jota lähden toteuttamaan tarpeitasi vastaavalla intensiteetillä. Katso hintaesimerkit hinnastosta (LINKKI) ja ota yhteyttä!

Jaa Somessa:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn