Sisällöntuotanto

sosiaalinen_media_mira_ahola_design_2
näppäimistö
sisallontuotanto_sosiaalinen_media_mira_ahola_design

yleisösi pysäyttämiseen riittää tempuista vanhin, sana.

Kauttaaltaan digitaalisessa ympäristössä voi tuntua mahdottomalta tehtävältä erottautua kilpailijoistaan ilman rajatonta budjettia ja uuvuttavaa varustelukilpaa. Tosiasiassa tuotteellesi tai palvelullesi tarvitsemasi näkyvyys ei tänäkään päivänä vaadi sen suurempia voltteja ja kuperkeikkoja, vaan yleisösi pysäyttämiseen riittää se tempuista vanhin, sana.

Sisällöntuotanto, sisältömarkkinointi, sisällönsuunnittelu

Sisällöntuotanto, sisältömarkkinointi, sisällönsuunnittelu – rakkaalla lapsella on monta nimeä ja moninkertainen määrä määritelmiä. Riisutuimmillaan sisällöntuotantoa voitaisiin kuvailla yrityksen, tuotteen tai palvelun tarinan kertomiseksi ja jakamiseksi, tarkoituksenaan tavoittaa haluttu asiakas-/kohderyhmä. Herkullisimmillaan sisältömarkkinoinnilla tuotetaan nautittavaa, helposti löydettävää ja helposti ymmärrettävää, mieleenpainuvaa sisältöä, joka puhuu yrityksen äänellä ja kutsuu asiakkaan kanssaan dialogiin.

Tarkoin suunniteltu, laadukas tekstisisältö sanoittaa tuotteesi tarinan tavalla, joka löytää asiakkaasi ja on myös helposti asiakkaasi löydettävissä. Oli kyseessä sitten yksittäinen somepäivitys, asiateksti, tuotekuvausten luominen verkkokauppaasi tai verkkosivusi tekstisisällön tuottaminen, avullani tarinasi tulee kerrottua niin että se nähdään ja kuullaan.

sisallontuotanto-mira-ahola

Tarkoin suunniteltu, laadukas tekstisisältö sanoittaa tuotteesi tarinan tavalla, joka löytää asiakkaasi ja on myös helposti asiakkaasi löydettävissä.

Hinta

Tuotan tuoreet tekstisisällöt tai stailaan olemassa olevat materiaalit myyvempään muotoon tarpeidesi mukaan. Sisällöntuotannosta veloitan tuntiperusteisesti 60€/h.

SISÄLTÖÄ, JOLLA ON SIELUA

Mieleenpainuvaa, helposti löydettävää ja helposti ymmärrettävää sisältöä tarpeisiisi räätälöitynä!