OMAKOTITALON MYYNTISTAILAUS

Omakotitalo Varsinais-Suomen Paimiossa tuli hiljattain myyntiin, ja talon omistajat kaipasivat esitettä ja myyntikuvia varten myyntistailauksen.

Myyntistailaus myyntivalttina

Omakotitalo Varsinais-Suomen Paimiossa tuli hiljattain myyntiin, ja talon omistajat kaipasivat esitettä ja myyntikuvia varten myyntistailauksen. Myyntistailaus toteutettiin kevyenä, jolloin tilaan ei juuri tuotu uusia, suuria huonekaluja eikä pinnoille tehty muutoksia vaan asunnon ilme muutettiin yksinomaan sisustustuotteilla. Poikkeuksena olohuoneeseen toteutettu seinähyllykokonaisuus, jolla saatiin pitkänomaiseen tilaan tasapainoa ja itsenäinen, kiinnostava elementti, joka vangitsee katseen jo ennen huoneeseen astumista. Myös valtavan suureen, upeaan maalaiskeittiöön asennettiin erilliset avohyllyt.

Kevytstailaus esittelee asuntosi parhaat puolet

Kevytstailaus on täydellinen ratkaisu kun haluat stailata kotisi myyntikuntoon tai päivittää asuntosi ilmeen täysin, mutta silti pitää myös kustannukset keveinä. Katso lisää kevytstailauksesta täältä ja ota yhteyttä niin suunnitellaan sinunkin kodillesi uusi ilme.

REFERENSSIT

Olisi mahtavaa esitellä seuraavaksi juuri Sinulle tuotettua sisältöä täällä! Ota yhteyttä niin tehdään sinunkin sisällöstäsi sykähdyttävämpää!